Όλα έτοιμα για τον γάμο του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου στη Θήβα

Με 300 καλεσμένους κυρίως από το ΠΑΣΟΚ ο γάμος του δημάρχου Αθηναίων. Στις Αφίδνες το γαμήλιο γλέντι.

Έφτασε η μέρα του πολυαναμενόμενου γάμου του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα και της αγαπημένης του Γεωργίας Πολυτάνου που θα γίνει το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο στη Θήβα. Οι καλεσμένοι θα ξεπερνούν τους 300 μεταξύ των οποίων αναμένεται να παραστούν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Επίσης, το παρών θα δώσουν και άλλα σημαντικά πολιτικά στελέχη του κόμματος αλλά και οι στενοί συνεργάτες του Χάρη Δούκα στον Δήμο. Πρόσκληση έχουν λάβει και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Στους προσκεκλειμένους αναμένεται να εμφανιστεί και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος τον στήριξε τον Οκτώβριο του 2023 στον αγώνα του στις Δημοτικές εκλογές. 

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηνών.

Στις Αφίδνες η δεξίωση

Η εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το μυστήριο και τη δεξίωση, αποκαλύπτοντας ότι θα γίνουν σε διαφορετικά σημεία.

Συγκεκριμένα, η δεξίωση θα γίνει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα σε ένα κτήμα κοντά στις Αφίδνες. Δηλαδή είναι 60 χιλιόμετρα και σχεδόν μία ώρα απόσταση από την εκκλησία.

Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι πήγε στο θέατρο Λυκαβηττού όπου παρακολούθησε τη συναυλία “Τίποτα δεν πάει χαμένο”.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο